Veprimi më i frikshëm

0
Shedad bin Eusi transmeton se profeti Muhamed (a.s.) ka thënë: “Më e frikshmja e gjërave për të cilat trembem për umetin tim...

Përfolja dhe pasojat e saj

0
Hz. Muhamedi (a.s.) i thotë sahabëve: “A e dini ç’është përfolja”? Sahabët i thanë: Allahu dhe i dërguari i tij e dinë...

Devotshmëria dhe sjellja e mirë

0
 “Frikësoju Allahut kudo që të jesh. Veprën e keqe pasoje me vepër të mirë që ta fshijë atë (të keqen) dhe sillu...

Thesare në Fjalët Profetike

0
Feja është këshillë Ebu Rukajja Temim bin Eus ed-Darij r.a. tregon se Profeti a.s. ka...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT

Veprimi më i frikshëm

Përfolja dhe pasojat e saj