O ALLAH! FALE POPULLIN TIM, SE ATA NUK DINË!

0
Ebu Abdurrahman Abdulla ibn Mes’udi thotë: “Sikur unë po shikoj të Dërguarin e Allahut që po tregonte për njërin prej të Dërguarve...

PESË DHUNTI

0
Atje, ata do të thërrasin: “O Zoti ynë, nxirrna se do të bëjmë vepra të mira e jo...

FARA E ZEZË NGA ASPEKTI I HADITHIT DHE MJEKËSISË

0
BASHKËKOHORE             Përmendim vetëm disa prej shumë sëmundjeve kundër të cilave...

Myslimani është vëlla i myslimanit

0
Nga Ebu Hurejra (i kënaqur qoftë Allahu prej tij) transmetohet se i dërguari i Allahut ka thënë: “Kini...

Zemra është peshorja e besimit

0
Ebu Hurejra r.a. transmeton se Profeti a.s. ka thënë: “Me të vërtetë, Allahu nuk shikon as trupat dhe...

Veprimi më i frikshëm

0
Shedad bin Eusi transmeton se profeti Muhamed (a.s.) ka thënë: “Më e frikshmja e gjërave për të cilat trembem për umetin tim...

Përfolja dhe pasojat e saj

0
Hz. Muhamedi (a.s.) i thotë sahabëve: “A e dini ç’është përfolja”? Sahabët i thanë: Allahu dhe i dërguari i tij e dinë...

Devotshmëria dhe sjellja e mirë

0
 “Frikësoju Allahut kudo që të jesh. Veprën e keqe pasoje me vepër të mirë që ta fshijë atë (të keqen) dhe sillu...

Thesare në Fjalët Profetike

0
Feja është këshillë Ebu Rukajja Temim bin Eus ed-Darij r.a. tregon se Profeti a.s. ka...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT