Veprimi më i frikshëm

0
Shedad bin Eusi transmeton se profeti Muhamed (a.s.) ka thënë: “Më e frikshmja e gjërave për të cilat trembem për umetin tim...

Përfolja dhe pasojat e saj

0
Hz. Muhamedi (a.s.) i thotë sahabëve: “A e dini ç’është përfolja”? Sahabët i thanë: Allahu dhe i dërguari i tij e dinë...

Devotshmëria dhe sjellja e mirë

0
 “Frikësoju Allahut kudo që të jesh. Veprën e keqe pasoje me vepër të mirë që ta fshijë atë (të keqen) dhe sillu...

Kur’ani ofron sistemin më të përkryer për njerëzimin

0
Për Kur’anin Famëlartë janë shprehur shumë njerëz me fjalë të mrekullueshme gjatë 14 shekujve. Ajo që na takon neve sot, është që...

Njeriu ka nevojë të vazhdueshme për Zotin

0
“O Zoti ynë! Mos na i trondit zemrat tona, pasi na udhëzove në rrugën e drejtë! Na jep...

Thesare në Fjalët Profetike

0
Feja është këshillë Ebu Rukajja Temim bin Eus ed-Darij r.a. tregon se Profeti a.s. ka...

Kur’ani, qysh para 14 shekujve, i tha ndal pijeve alkoolike

0
Njeriu i edukuar me moralin islam bëhet sundues i vetes së tij, vë në jetë mësime për mirë...

Porosi madhështore në Kur’an

0
“Dhe plotësoni masën e peshoni me drejtësi.” Kjo porosi përfshin dy çështje: 1. Plotësimin e...

Ebu Hasan Shaziliu këshillonte:

0
“ Nëse dëshiron të përsosësh imanin (besimin) tënd, zbukuro sjelljet e tua. Nëse dëshiron që të të dojë...

Thënie të Othmanit r.a.:

0
“Tri gjëra më janë të dashura nga dunjaja: ushqimi i të uriturit, veshja e të leckosurit dhe leximi...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT

Veprimi më i frikshëm

Përfolja dhe pasojat e saj