SAKRIFICAT E SAHABËVE NË MISIONIN E KUMTIMIT TË FESË

0
“Sahabe” quhet çdokush i cili ka parë Rasulallahun a.s. me sy të lirë, që ka jetuar pak kohë me të dhe që i ka...

ME SAHABET

0
Duke trajtuar jetëshkrimin dhe historinë e shokëve të profetit Muhamed a.s, ne nuk është se thjesht po tregojmë disa ngjarje dhe tregime sa për...

COPËZA NGA JETA E SAHABEVE

0
Edhe kjo nuk ishte parë Meka u çlirua…. Deri atë ditë kishte jetuar me sy mbyllur larg Islamit për shkaqe të ndryshme. Menjëherë pas çlirimit erdhi...

TE FUNDIT