Kur’ani ofron sistemin më të përkryer për njerëzimin

0
Për Kur’anin Famëlartë janë shprehur shumë njerëz me fjalë të mrekullueshme gjatë 14 shekujve. Ajo që na takon neve sot, është që...

Njeriu ka nevojë të vazhdueshme për Zotin

0
“O Zoti ynë! Mos na i trondit zemrat tona, pasi na udhëzove në rrugën e drejtë! Na jep...

Kur’ani, qysh para 14 shekujve, i tha ndal pijeve alkoolike

0
Njeriu i edukuar me moralin islam bëhet sundues i vetes së tij, vë në jetë mësime për mirë...

Porosi madhështore në Kur’an

0
“Dhe plotësoni masën e peshoni me drejtësi.” Kjo porosi përfshin dy çështje: 1. Plotësimin e...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT

Veprimi më i frikshëm

Përfolja dhe pasojat e saj