Familja

ROLI I PRINDIT NË PROCESIN E EDUKIMIT DHE ARSIMIMIT

0
Komuniteti i prindërve është një prej elementëve mjaft të rëndësishëm dhe me një rol shumë të madh në procesin e edukimit dhe...

MOS LEJONI PROBLEMET E MOSHËS SË MESME TË DËMTOJNË MARTESËN TUAJ!

0
Dy gabimet më të mëdha që bëjnë zakonisht bashkëshortët janë ose të pranojnë gjithçka ashtu siç është me mendimin se bashkëshorti/tja nuk...

KUJDES NË PLOTËSIMIN E DËSHIRAVE TË FËMIJËVE!

0
Nëse prindi preket nga qarja e fëmijës dhe përpiqet t’ia plotësojë çdo dëshirë të tij vetëm për të mos e mërzitur, atëherë...

Fatime Zehra, model i vajzës, gruas dhe nënës myslimane

0
Të gjithë kombet e popujt e ndryshëm, sipas rastit e vendit, festojnë ditëlindjen e njerëzve të tyre me zë, të dalluar për...

Flitini të sapolindurit për të garantuar zhvillimin e tij

0
Nëse dëshironi që fëmija juaj të ketë aftësi të mira gjuhësore, atëherë duhet të flisni sa më shumë në praninë e tij, me gjuhë të pastër dhe rrjedhëse.

Ta zbusim agresivitetin me dhembshuri

0
Fëmijët do të tregojnë dashuri, respekt dhe dhembshuri ndaj prindërve të tyre nëse në...

SI TA MËSOJMË FËMIJËN ME NAMAZ?

0
“Urdhërojini fëmijët tuaj me namaz kur të bëhen shtatë vjeç”, thotë profeti ynë i...

Si të arrijmë harmoninë bashkëshortore?

0
A e keni pyetur veten ? ● A gëzoheni kur shkoni...

Një martesë e shëndetshme, një investim i çmuar

0
Të ruash ekuilibrin brenda familjes, të ruash shëndetin e saj është një pikë shumë e rëndësishme. Ruajtja e...

Lërini fëmijët ta jetojnë fëmijërinë

0
Mos i stresoni fëmijët tuaj dhe mos i fusni në depresion në emër të edukimit të fëmijëve perfektë....

Ankimi si mënyrë të menduari

0
Të ankohesh, të përsërisësh të njëjtat gjëra, është model të menduari. Nëse mbani syzet e ankimit ju do...

Planifikoni pushimet verore të fëmijëve

0
Ja dhe shkolla mbaroi për këtë vit. Bashkë me përfundimin e një viti shkollor, prindërit i shqetëson më...

DASHURIA, NDJENJA SUBLIME QË MBAN NË KËMBË FAMILJEN

0
Sa e rëndësishme është dashuria dhe komunikimi në martesë? Veçoria më e rëndësishme e njeriut...

Pse duhet të shoqërohemi me fëmijët

0
Fëmijët janë krijesa të vogla që vijnë në jetë si pasojë e dashurisë martesore....

Fëmijët e llastuar

0
Kohët e fundit shohim se shumë familje u marrin fëmijëve të tyre veshje, pajisje elektronike, lodra apo ushqime...

Një lidhje e veçantë…

0
Sfidë dhe mirësi, prindërimi... E di ti se çfarë je?

Të vegjlit dhe paratë

0
Në këto kohë krize mund të jetë e nevojshme që prindërit të ndjekin ndonjë rregull për t’i...

Bebet dhe gjumi i trazuar i natës

0
Dihet që dilema e çdo prindi të ri është kjo: ta lërë beben të qajë në shtrat, kur...

Të kuptosh adoleshentin

0
Të kuptosh adoleshentin Adoleshenca është një periudhë gjatë së cilës duhet të përballesh me probleme sociale, psikologjike dhe, në...

Na ndiqni

Drita Islame në Instagram