Bota sekrete e bibliotekave me pagesë

Bota sekrete e bibliotekave me pagesë

Përpara se koleksionet e librave të hapeshin për publikun e gjerë dhe…

Drejt alpeve, majat e mrekullive

Drejt alpeve, majat e mrekullive

Afro 90 vite më parë, një nga shqiptarët më të kënduar të…

Hafiz Ibrahim Dalliu, një nga themeluesit e letërsisë islame në gjuhën shqipe

Hafiz Ibrahim Dalliu, një nga themeluesit e letërsisë islame në gjuhën shqipe

Hafiz Ibrahimi është lindur në Tiranë më 1878 në një familje me…

Agjërimi dje dhe sot

Agjërimi dje dhe sot

Agjërimi i Ramazanit për ne shqiptarët ka përjetuar dy tablo të kundërta;…

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit

Fëmijët shkruajnë dhe këndojnë për muajin e bekuar të Ramazanit

Merjemi, vajza e Omerit, mikut tim të besimit dhe të halleve, sapo i mbushi 12 vite…

Lajme

Personalitete të vendit urojnë Fitër Bajramin

Personalitete të vendit urojnë Fitër Baj…

Drejtues të lartë të shtetit dhe personalitete të jetës fetare, politike e…

Besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

Besimtarët mysliman…

Mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin…

Sociale

Duhanpirja dhe kanceri

Duhanpirja dhe kanceri

Mësimet morale dhe parandalimi i kancerit Është vlerësuar se rreth 80-90% e…

Dora që tund djepin do të rrisë besimtarët e së ardhmes

Dora që tund djepin…

Islami u ka kushtuar rëndësi të…

Kulturë

Xhamia Selimije

Xhamia Selimije

Kulmi i arkitekturës klasike osmane u arrit në ndërtimin e xhamisë së…

Sulejmania, ‘poema’ me katër minare e arkitekt Sinanit

Sulejmania, 'poema'…

Ajo është xhamia me emrin Sulejmanie,…

Kuriozitete

7 qytetet më të gjelbra në botë

7 qytetet më të gjelbra në botë

Pemët dihen se janë mushkëria e qytetit dhe e bëjnë jetën tonë…

Arabia Saudite, plane për ndërtimin e një qyteti zbavitës

Arabia Saudite, pla…

Arabia Saudite ka shpalosur plane për…

RADIO SPEKTRUM – ON AIR


OP – ED

Opinione të tjera

Drita Islame në FB

Pyetje - Përgjigje

Çka është Istikameja (të qenit i qëndrueshëm në fe)?

Çka është Istikameja (të qenit i qëndrueshëm në fe)?

  Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Dijetarët e parë, e kanë…