KUJDES ME FJALËT, O NJERI

0
  Një nga elementët më kryesorë të identifikimit të njeriut janë fjalët e tij. Janë ato që e shoqërojnë që nga vegjëlia e deri në...

AGJËRIMI – NJË DHURATË E MADHE HYJNORE

0
AGJËRIMI – NJË DHURATË E MADHE HYJNORE Shpeshherë njeriu i bën padrejtësi vetes dhe e dëmton atë duke iu nënshtruar pasioneve dhe dëshirave trupore të...

Agjëro, fresko trupin dhe shpirtin

0
Feja islame nëpërmjet institucioneve të saj ka trasuar rrugën e madhështisë e të dinjitetit njerëzor. Një nga këto institucione është...

AI ËSHTË VETËM NJË

0
  A nuk e keni vërë re se sa shumë sende e krijesa të ndryshme, bimë, insekte, kafshë, shpendë,...

BESIMTARI DHE SFIDAT E SHEKULLIT

0
Shekulli i 21 mund të quhet me plot gojën shekulli i teknologjisë. Besimtari e gjen veten përballë sfidave të ndryshme në çdo kohë, por...

Të pasurit e varfër – të varfrit e pasur

0
Jeta e njeriut është e lidhur ngushtë me ushqyerjen. Ne si qenie e kemi të pamundur t’i qëndrojmë...

Namazi – Dhurata më e madhe e Miraxhit

0
Sapo futemi në tre muajt e begatë, filloj e meditoj mbi ngjarjet që kanë shënjuar gjatë tyre. Një...

DUKE SHOQËRUAR UDHËTARIN NË PËRJETËSI

0
Një nga misteret më të mëdha dhe më të thella për njeriun është stacioni i parë në vendbanimin e përjetshëm. Gjithsekush përgatitjen për atje...

Jeto për Zotin, jo për njerëzit

0
Krijuesi i Gjithësisë, Allahu i Lartësuar na sjell në këtë botë me një qëllim primar, që ta adhurojmë...

Profetit tim…

0
Që nga dita kur ngrohtësia jote filloi të na përkëdhelte, pesha e zhdukjes së përjetshme, është hequr, sihariqet...

TE FUNDIT