Doli në qarkullim kolana “Kurani dhe njeriu”

0
Kolana me titull “Kurani dhe njeriu” është një ribotim i 10 librave serial po me të njëjtën titull, shkruar nga profesori i...

COVID-19 dhe qasja Profetike

0
Situata në të cilën gjendet vendi ynë këto ditë por edhe e gjithë bota mbarë, e sunduar nga...

Emri i Zotit “Allah”

0
Për rëndësinë e kësaj teme është me vlerë të themi se njohja e Allahut na udhëzon kah dashuria ndaj Tij, frika, shpresa...

Ai ka folur 14 shekuj më parë (shërim për cdo sëmundje)

0
Ai ka folur 14 shekuj më parë dhe sot shkenca dhe shkencëtarët përkulen me respekt dhe edukatë duke i thënë me zë...

Konsultimi

0
Konsultimi në çështjet familjare      Një disiplinë themelore që duhet të theksohet në emër të komunikimit të shëndetshëm brenda...

“Agjërimi është për Mua dhe Unë do të shpërblej për të”

0
Shpesh njeriu i bën padrejtësi vetes dhe e dëmton atë duke iu nënshtruar pasioneve dhe dëshirave trupore. Ai...

A e keni ditur që nafta përmendet në Kur’an?

0
Fjalën të cilën në versetin e mëposhtëm e kemi përmendur me “mbeturinë” është fjala arabe “guthaen”. Ndërsa fjala e zezë të cilën...

Duaja ndaj sëmundjeve dhe fatkeqësive

0
Të nderuar lexues! Krahas masave higjenike që duhet të marrim për parandalimin e koronavirusit, të mos lëmë pas dore...

U bë farz për ju agjërimi…

0
Koment i ajetit që obligon agjërimin e Ramazanit  “O ju që keni besuar! U bë...

Një fillim ndryshe për vitin e ri shkollor

0
Viti i ri shkollor 2020-2021, fillon shumë ndryshe nga ç’jemi mësuar, për shkak të situatës së koronavirusit. Megjithëse fëmijët janë më pak...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT