Një ditë e Profetit Muhammed a.s

0
Si e vlerësonte Muhamedi a.s. 24 orëshin e një dite? Se si i vlerësonte Zoteriu...

TEOLOGËT E TRADITËS DHE INTERPRETIMI BASHKËKOHOR I KURANIT

0
Profeti Muhamed është interpretuesi i parë i Kuranit dhe njëkohësisht burimi dhe esenca e tij, konkretizuar me një literaturë të gjerë që...

Qëndrimi i ekuilibruar dhe ruajtja e baraspeshës

0
Për ta jetuar fenë ashtu si kërkon Krijuesi ynë, është shumë e rëndësishme që të jemi të ekuilibruar dhe ta ruajmë gjithnjë...

Njeriu ёshtё me atё qё do

0
Kur profeti Muhamed a.s. ishte nisur për luftë, Theubani nuk mundi të ishte me...

Qëllimi është kënaqësia e Zotit

0
Për të arritur kënaqësinë e Zotit, fillimisht duhet një përkushtim e qëllim i fortë dhe i pastër, pastaj purifikimi nga çdo interes...

Komenti i “Bismilahirrahmanirrahim”

0
“Bismilah”, ka kuptimin “me emrin e Allahut”. Duke filluar me emrin e Allahut, kërkojmë ndihmën e Tij që puna të jetë e...

Fatime Zehra, model i vajzës, gruas dhe nënës myslimane

0
Të gjithë kombet e popujt e ndryshëm, sipas rastit e vendit, festojnë ditëlindjen e njerëzve të tyre me zë, të dalluar për...

COPËZA NGA JETA E SAHABEVE

0
Këtu po flasim për disa sekuenca të shkëputura nga jeta e sahabëve, për faktin se umeti ynë është larguar nga vlerat dhe...

Jeto për Zotin, jo për njerëzit

0
Krijuesi i Gjithësisë, Allahu i Lartësuar na sjell në këtë botë me një qëllim primar, që ta adhurojmë...

O ALLAH! FALE POPULLIN TIM, SE ATA NUK DINË!

0
Ebu Abdurrahman Abdulla ibn Mes’udi thotë: “Sikur unë po shikoj të Dërguarin e Allahut që po tregonte për njërin prej të Dërguarve...

Na ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow

TE FUNDIT